Borger

Husk at du skal tjekke om dit pas er udløbet, inden du skal rejse, og bestil tid i Borgerservice, hvis det skal fornyes.
Læs mere her

Svær start for NemBørn i Næstved

Bobler du også?
En ny hjemmeside gik i luften den 2. september 2016. På www.boblberg.dk kan du ganske gratis finde andre at dele din fritidsinteresse med i Næstved Kommune.

Foto af Susaaen

EU har bevilliget 9,3 mio. kr. til at bevare den sjældne tykskallede malermusling. Hvis projekt-forslaget bliver gennemført, kan det betyde bedre forhold for fiskene i Susåen.
Læs mere om projektet og forundersøgelsen 

Budget 2017 i Næstved Kommune

Næstved Kommunes budget for 2017 er ved at blive lagt. Se her, hvordan pengene er fordelt blandt de politiske udvalg, skriv din mening og følg med  i processen,  når udvalgene fordeler pengene indenfor deres politiske områder.

Fra den 18. januar tager Næstved Bibliotek og Borgerservice et nyt nummersystem i brug på Næstved Bibliotek.
Det er det samme, som bruges i Rådmandshaven, Ressourcecentret og Jobcentret.
Læs mere om det nye system

Video fra Byrådsmøder

Du kan følge byrådets møder online, og som noget nyt kan du se med på flere platforme – eksempelvis din tablet, smartphone, Mac og computer med Windows.
De direkte transmissioner og tidligere optagede møder finder du på adressen www.naestved.dk/byraadsvideo.

 

Billede af facebook
Du er velkommen til at deltage i den lokale dialog. Næstved Kommune er nemlig på Facebook, og her taler vi om alt fra trafiktiltag til kulturelle begivenheder. Vi ser det som et lokalt mødested, og vi mangler bare dig.
Det blå EU sygesikringsbevis
Fra 1. august 2014 kan du ikke længere bruge det gule sundhedskort som rejseforsikring. I stedet skal du benytte det blå EU-sygesikringskort, når du rejser til et EU-land, Norge, Island, Schweiz eller Liechtenstein. Det gule sundhedskort skal du stadig bruge, når du tager til lægen i Danmark.

DigtalPostenIkon
Når du er tilmeldt digital post vil du modtage dine breve fra Næstved Kommune og resten af den offentlige sektor som digital post. Du vil få en besked i din e-mail-postkasse, når vi har sendt et brev til dig. Akkurat som med de digitale breve du sender, vil du kunne se dine offentlige breve på både www.borger.dk og
www.e-boks.dk.

Nyheder

20. januar 2017

Næstved er med, når hele Danmark samler ind til sultende børn i verdens fattigste lande til Danmarks...

19. januar 2017

Talentskolens Scenekunstlinje har taget den kendte historie om Alice i Eventyrland, drejet den, vendt...

18. januar 2017

NæstvedArkiverne har fået byens tidligere borgmester Henning Jensen til at holde foredrag om kommunesammenlægningen...